Nowość! Płać gotówką, kartą lub szybkim przelewem!
Przystawki
Przystawki
Drodzy klienci do każdego dania został doliczony koszt opakowania
-
Bruschetta Napoletana
Trzy kromki chleba własnego wypieku z pesto bazyliowym, pomidorami, czosnkiem, cebulą, ser grana padano -
Bruschetta Prosciutto Crudo
Chleb własnego wypieku z pesto bazyliowym, rukolą, burratą, prosciutto crudo i kremem balsamicznym. -
Mule w sosie śmietanowym
Mule w sosie śmietanowym z chili, czosnkiem, natką pietruszki i grzankami -
Carpaccio z łososia
Carpaccio z łososia, pieprz cytrynowy, rukola, kapary, suszone pomidory, cytrynowo-miodowy vinaigrette. -
Carpaccio z polędwicy wołowej
Carpaccio z polędwicy wołowej z oliwą truflową, pieprzem cytrynowym, rukolą, pomidorami koktajlowymi,kaparami i sosem balsamicznym, ser grana padano, grzanki. -
Krewetki na maśle
Krewetki tygrysie smażone na maśle z czosnkiem, chilli, pietruszką i słodką papryką, podane z grzankami
Sałaty/ Zupy
Sałaty/ Zupy
Drodzy klienci do każdego dania został doliczony koszt opakowania
-
Sałata cezar
Pierś z kurczaka sous vide podana na sałacie rzymskiej z boczkiem, anchois, pomidorami koktajlowymi, sosem cezar, serem grana padano, serwowana z grzankami -
Sałata z pieczonym łososiem
Pieczony łosoś podany na mieszance sałat, avocado, pomidor cherry, czerwona cebula, miodowo-musztardowy vinaigrette, grzanki. -
Sałata frutti di mare
Krewetki tygrysie, krewetki królewskie, mule, małże vongole, kałamarnica olbrzymia: duszone na białym winie z masłem, czosnkiem, chilli i natką pietruszki, podane na sałacie z cytrynowym vinaigrette, grzanki. -
Zupa cebulowa
Tradycyjna zupa cebulowa gotowana na białym winie, podana z grzankami z masłem czosnkowym i mozzarellą. -
Zupa śródziemnomorska
Rozgrzewająca zupa na bazie pomidorów, słodkiej papryki i czosnku, mieszanka owoców morza, krewetki, mule, łosoś.
Mięsa / Makarony
Mięsa / Makarony
Drodzy klienci do każdego dania został doliczony koszt opakowania
-
Polędwiczki wieprzowe
Polędwiczki wieprzowe sous vide w sosie śmietanowo-borowikowym, gnocchi, bukiet sałat. -
Poliki wołowe
Poliki wołowe sous vide podane na puree z selera, sos demi-glace, bukiet sałat. -
Gicz cielęca
Duszona gicz cielęca wraz z kością szpikową podana na kremowym risotto z szafranem. -
Stek z polędwicy wołowej
Stek z polędwicy wołowej (250g) podany z masłem ziołowo-czosnkowym, pieczone ziemniaki, grillowane warzywa. -
Aglio Olio e Peperoncino
Makaron sphagetti na bazie oliwy, czosnku, pietruszki i peperoncino -
Aglio Olio E Peperoncino z krewetkami
Makaron spaghetti z oliwą, czosnkiem, peperoncino, pietruszką i krewetkami -
Pasta Carbonara
Tradycyjna, włoska carbonara z żółtkiem, podgardlem, czarnym pieprzem i serem grana padano
-
Pasta Bolognese
Makaron z tradycyjnym sosem bolońskim na bazie wieprzowiny, wołowiny i warzyw, podlany czerwonym winem, ser grana padano -
Gnocchi tartuffo
Delikatne włoskie ,,kopytka” nadziewane truflami i kozim serem, oliwa truflowa, ser grana padano. -
Pasta Salsiccia
Makaron strozzapreti z salsiccią (włoska kiełbasa wieprzowa) w kremowym sosie z pieczonych pomidorów, bazylii, czosnku i burraty. -
Pasta Scaloppina
Makaron z polędwiczką wieprzową, gorgonzolą, szpinakiem i pomidorami
koktajlowymi -
Rotondi z giczą cielęcą
Makaron nadziewany giczą cielęcą, sos demi-glace, grana padano. -
Makaron z łososiem
Tagliatelle z łososiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami w kremowym sosie śmietanowym z serem dorblu i grana padano. -
Nero Di Seppia
Czarny makaron z krewetkami i małżami vongole duszonymi na białym winie z czosnkiem, chili i natką pietruszki. -
Pasta Ai Sapori Del Mare
Makaron z krewetkami, mulami i kałamarnicą w sosie pomidorowym z czosnkiem, chili i natką pietruszki
Ryby/ owoce Morza
Ryby/ owoce Morza
Drodzy klienci do każdego dania został doliczony koszt opakowania
-
Mule Zapiekane
Mule w sosie pomidorowym z czosnkiem, chili, natką pietruszki i mozzarellą, zapiekane w piecu, podawane z grzankami -
Stek z kałamarnicy olbrzymiej
Podany z salsą verde, chipsem ze specka, bukietem sałat i grzankami -
Mule w sosie z sera Dorblu (0,5kg)
Mule (0,5kg) duszone na białym winie z masłem, cebulą i natką pietruszki w sosie z sera dorblu, podane z grzankami. -
Tortellaci ze skorupiakami
Włoskie ,,pierogi” nadziewane skorupiakami, podane z mulami i kałamarnicą olbrzymią w sosie na bazie pomidorów, czosnku, chilli i natki pietruszki. -
Łosoś z pieca
Filet z łososia z ziemniakami, szpinakiem i suszonymi pomidorami, zapieczony w kremowym sosie śmietanowym z serem dorblu i grana padano. -
Stek z polędwicy z tuńczyka
Stek z polędwicy z tuńczyka podany na lekko pikantnej salsie warzywnej, bukiet sałat. -
Mule duszone w białym winie (1kg)
Przygotowane z czosnkiem, chili, natką pietruszki, podawane z grzankami (1kg) -
Półmisek owoców morza
Krewetki tygrysie, krewetki królewskie, mule, małże vongole, kałamarnica olbrzymia: duszone na białym winie z masłem, czosnkiem, chilli i natką pietruszki, podane na sałacie z cytrynowym vinaigrette, grzanki.
Dla Dzieci/ Desery
Dla Dzieci/ Desery
Drodzy klienci do każdego dania został doliczony koszt opakowania
-
Socattini z gruszką i serami
Słodki makaron nadziewany gruszką i serem, polewa owocowa. -
Gnocchi nutella
Delikatne, włoskie kluseczki nadziewane nutellą -
Gnocchi bolognese
Włoskie kopytka podawane z delikatnym sosem bolognese na bazie wieprzowiny, wołowiny i warzyw
Napoje
Napoje
-
Pepsi
-
Pepsi max
-
Mirinda
-
7up
-
Lipton lemon
-
Lipton peach
-
Schweppes tonic
-
Sok pomarańczowy
-
Sok jabłkowy
-
Sok czarna porzeczka
-
Sok grejpfrut
-
Woda gazowana
-
Woda niegazowana
-
woda musująca San Pelegrino 0.75L
Piwo włoskie
Piwo włoskie
-
Nastro Azzuro
-
Birra Moretti